Allround

Het is een uitdaging om van alle markten thuis te zijn. Door een gezonde nieuwsgierigheid blijft Klus-chitekt: Willy van ‘t Hof open staan voor nieuwe mogelijkheden, toepassingen en combinaties. De horizon wordt continue verbreed door trainingen en cursussen. Zo blijft Klus-chitekt: Willy van ‘t Hof op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen om u optimaal met raad en daad bij te staan zodat uw wens tot het juiste eindresultaat komt.

Klussen

Net in het bezit van de sleutel van uw (nieuwbouw-)woning? Of zijn uw woonwensen in de loop der jaren gewijzigd? Voor al uw klussen, karweien: groot en klein, spoedopdrachten en projectmatige werken kunt u bij Klus-chitekt terecht! De opdrachten mogen variëren van het plaatsen van een stopcontact tot het leveren en plaatsen van een totale badkamer.

Wanneer u in een open dialoog aangeeft dat u zelf een gedeelte van de klus wil klaren, is er natuurlijk alle mogelijkheid aanwezig afspraken daarover te maken.

Onderhoud

Activiteiten die voor de één onder de noemer klus valt, zal voor de ander de definitie onderhoud meekrijgen: het draait er uiteindelijk om uw wooncomfort in goede staat te houden. Onderhoud is immers essentieel voor de continuïteit in kwaliteit van wonen en leven. Klus-chitekt wil u graag hiermee van dienst zijn.

Montage

Een zelfmontage pakket aangeschaft? Oeps, toch iets te gecompliceerd of te tijdrovend? Of wilt u een creatieve combinatie van zo’n standaard zelfmontage pakket met maatwerk? Klus-chitekt zal u met plezier verder helpen. Ook voor het leggen van een laminaatvloer of inbouwen van een dakraam.

Ontwerp en advies

Klus-chitekt: Willy van ’t Hof heeft jaren ervaring in het ontwerpen en tekenen van exclusieve badkamers. U mag vakkundige inzichten, deskundigheid in werkwijze en kwaliteit in het geleverde werk verwachten. Eveneens kan hij u nuttige tips aandragen en ontwerpen aanbieden voor uw complete huis en tuin.

Specialisaties

Uit deze veelzijdigheid is inmiddels gebleken dat Klus-chitekt: Willy van ‘t Hof zich twee specialisaties heeft eigen gemaakt: Het plaatsen en vervangen van dakramen. En het vervangen of renoveren van badkamers en toiletten.

Energiebesparingsadvies

Na een gedegen studie bied willy energiebesparingsadvies aan (epa). Na inventarisatie van uw woning ontvangt u een deskundig advies met suggesties hoe u snel op energiekosten kunt besparen. Kijk hiervoor op de site WWW.ENERGIEHOF.NL

energiehof